Persoonlijke kaart of poster

Heb jij een leuke quote die jij graag in een lijstje wilt? Kaartjes of posters met namen of een gepersonaliseerde verjaardagskaart? Uitnodiging voor een feestje of bruiloft? Dat kan! Stuur ons een e-mail of privébericht op Instagram/Facebook en wij gaan voor je aan de slag. Het maken van 1 persoonlijke kaart kost tijd dus deze 5-7 werkdagen in huis. Mocht er echt spoed zijn, geef het bij ons aan. Dan kijken we samen wat mogelijk is.

Wil je een grotere bestelling tussen de 10-100 (of meer) kaarten? Dan is de levertijd langer. Neem hiervoor contact met ons op via info@studioletters.nl of stuur ons een bericht op Instagram of Facebook! Wij gaan graag met jou in gesprek over een mooi ontwerp. Alles gaat in overleg zodat het geheel naar jouw wens is.

Kosten A6 kaart:
Per stuk €3,45
4 voor €10
6 voor €14,50
10 voor €23,00
Meer dan 10? Wij overleggen dan graag met jou over de prijs en mogelijkheden.

A5 kaart €6,95

Persoonlijke posters
Kosten:
A4 kaart €10,95

 

Mocht je in de buurt van Den Helder wonen is er een afhaallocatie waar je jouw bestelling gratis kan afhalen. Kijk voor meer informatie hierover op de pagina ‘bestelinformatie’. De verzending verschilt per hoeveel kaarten/posters er besteld worden. Dit rekenen wij voor jou uit!