Wat leuk dat je een kijkje neemt in onze webshop! Wij zijn Britt en Rebecca. Twee leraressen in het basisonderwijs. Creatieve en enthousiaste meiden die het leuk vinden om kaartjes en posters voor jullie te maken. Het idee is ontstaan in oktober en na wat nadenken zijn we in november 2017 gestart met ons bedrijfje. Vanaf december staan wij ook officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. We kregen gelijk veel positieve reacties en hopen dat een webshop het mogelijk maakt om nog makkelijker te verkopen en jou blij te maken met onze kaartjes en posters!

Wij willen dat mensen elkaar persoonlijker gaan verrassen in een maatscappij waar dat veel te weinig gebeurt. Wij ontwerpen kaartjes en posters die mensen raken, blij maken en waarmee je laat zien dat iemand speciaal voor je is. In blije tijden maar ook in tijden wanneer het minder gaat.

Wij zijn uniek omdat wij persoonlijke bestellingen en een vaste collectie combineren. Jullie zijn bij ons aan het goede adres voor een heel persoonlijke boodschap of quote, maar ook voor een stapeltje leuke kaartjes voor verschillende gelegenheden.

Wij maken van elke bestelling een feestje in jouw brievenbus. Grote opdrachten maar ook één kaartje of poster.

Volg ons op Instagram voor veel foto’s, nieuwe ideëen en een kijkje achter de schermen!