Verzending
Je bestelling wordt na ontvangst van betaling tussen de 2-5 werkdagen verzonden.  Per mail ontvang je van ons een bewijs dat wij jouw bestelling hebben ontvangen en in orde gaan maken. Het is afhankelijk van de post wanneer jouw pakket thuis wordt bezorgd dit gebeurt meestal tussen de 1-2 werkdagen (zondag en maandag uitgesloten).

Is er door een bepaalde gelegenheid haast bij, en wil je het pakketje op een bepaalde datum binnen hebben? Stuur ons dan een e-mail of bericht op Instagram of Facebook. Dan gaan wij ons best doen om ervoor te zorgen dat jij jouw pakketje op tijd in huis hebt! Let op: het is ook mogelijk dat dit niet lukt.

Ophaallocatie
Het is mogelijk jouw bestelling op te halen bij het Lederhuis in Den Helder. Wij sturen jou een mail wanneer jouw bestelling klaarligt!

Adres: Spoorstraat 27, 1781JC, Den Helder

Openingstijden: dinsdag t/m vrijdag 09:30 tot 17:30 en zaterdag 09:30 tot 17:00

Verzendkosten

De verzendkosten zijn 1,95 euro per bestelling. 

Betalen 
Betalen kan bij ons met iDEAL, direct betalen in je vertrouwde bankomgeving. Ook zijn er nog een aantal anderes opties, zoals PayPall en creditcard.

Vooraf overmaken
Mocht bovenstaande mogelijkheden niet lukken is het ook mogelijk het bedrag naar ons over te maken. Wij maken dan een betaalverzoek voor jou aan. Stuur ons een e-mail (info@studioletters.nl) of een bericht op Instagram of Facebook wanneer jij graag voor deze optie kiest.

Toevoegen
Heb jij al een bestelling geplaatst en wilde je hier nog wat aan toevoegen? Dat kan! Stuur een e-mail naar info@studioletters.nl of een bericht op Instagram of Facebook. Graag met het nog te bestellen product, jouw naam en adres.

Retourneren
Het kan natuurlijk zo zijn dat een poster of kaart niet aan jouw verwachtingen voldoet. Al hopen wij dat de foto’s genoeg duidelijkheid geven over het product. Mocht dit het geval zijn kun je het product terugsturen naar ons, die verzendkosten zijn echter wel voor jezelf.

Kapot
Het verzenden via de post blijft een risico. Het kan gebeuren dat een pakketje of envelop kapot gaat en dat het artikel niet aankomt zoals dit in eerste instantie was bedoeld. Mocht dit gebeuren vragen wij je contact op te nemen via info@studioletters.nl

Opmerking
Heb je nog andere vragen? Wil je graag iets kwijt of heb je een opmerking? Wij horen dan graag van je.