Voor bedrijven

Zoek jij iemand die in jouw bedrijf een rol papier, een krijtbord, een raam of iets anders kan beletteren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij hebben al meerdere grote opdrachten gedaan voor bedrijven. Ook kunnen wij jouw folder, visitekaart, menukaart of bijvoorbeeld reclameposters ontwerpen.

Kosten beletteren binnen uw bedrijf
Wij berekenen een uurprijs voor het ontwerp en de uitvoering. Deze uurprijs is 20 euro. Wij zorgen dan vooraf aan de uitvoering dat het ontwerp is goedgekeurd door jou. Vervolgens gaan wij aan de slag met dit ontwerp op locatie. De reiskosten verschillen per locatie en dit gebeurt in overleg. Lijkt jou dit wat? Of wil je meer informatie? Stuur ons vrijblijvend een mail: info@studioletters.nl of benader ons via Instagram of Facebook.

Kosten folder, visitekaart en meer
Voor het ontwerp geldt hetzelfde uurloon van 20 euro. Daarnaast zullen de drukkosten afhangen van de oplage die gewenst is. Het is mogelijk om eerst een offerte aan te vragen voor wat betreft deze drukkosten. Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten? Stuur ons vrijblijvend een mail: info@studioletters.nl of benader ons via Instagram of Facebook.